WordPress 1-malig onderhoud

Als je ervoor kiest om je WordPress-website te laten opschonen door FRL Websites, kun je verschillende resultaten verwachten. Hier zijn enkele mogelijke aspecten van het opschoningsproces:

1. Verwijderen van ongebruikte plugins en thema’s: De webbouwer zal overbodige plugins en thema’s identificeren en verwijderen die niet langer nodig zijn. Dit vermindert de complexiteit van je website en verbetert de prestaties.

2. Database-optimalisatie: De webbouwer zal de database van je WordPress-website optimaliseren. Dit omvat het verwijderen van onnodige gegevens, het opschonen van tijdelijke tabellen en het verbeteren van de algehele efficiëntie van de database. Dit kan de laadtijd van je website versnellen.

3. Controle op malware en beveiliging: De webbouwer zal je website scannen op malware, kwaadaardige code en beveiligingsproblemen. Eventuele gevonden problemen zullen worden opgelost en er kunnen aanvullende beveiligingsmaatregelen worden geïmplementeerd om je website te beschermen tegen aanvallen.

4. Verwijderen van onnodige bestanden: Er worden onnodige bestanden, zoals tijdelijke bestanden, cache-bestanden en logbestanden, verwijderd om de schijfruimte te optimaliseren en de prestaties te verbeteren.

5. Bijwerken van WordPress en plugins: De webbouwer zal ervoor zorgen dat je WordPress-versie up-to-date is, evenals alle geïnstalleerde plugins. Dit zorgt voor betere compatibiliteit, prestaties en beveiliging.

6. Optimalisatie van afbeeldingen: Afbeeldingen worden geoptimaliseerd om de bestandsgrootte te verkleinen zonder merkbaar kwaliteitsverlies. Dit helpt de laadtijd van je website te verminderen.

7. Controle van gebroken links: Gebroken links worden opgespoord en gerepareerd. Dit verbetert de gebruikerservaring en helpt bij SEO.

8. Prestatieverbeteringen: We kunnen aanvullende maatregelen nemen om de algehele prestaties van je website te verbeteren, zoals het implementeren van caching, het optimaliseren van code en het verminderen van het aantal HTTP-verzoeken.

Houd er rekening mee dat de exacte taken en resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de plugins en thema die gebruikt worden binnen de website.

error: Content is protected !!