Aanbevolen tools

Hier zijn enkele tools, programma’s en andere bronnen die we bij FRL Websites veel gebruiken en volledig vertrouwen en daarom zeker aanbevelen bij het maken van jouw website.

Divi gerelateerd

Divi WordPress Theme
Divi is meer dan alleen een WordPress thema, het is een volledig nieuw platform voor het bouwen van websites dat de standaard WordPress berichteditor vervangt door een enorm superieure visuele editor.

Rechtenvrije afbeeldingen

Pixabay is een levendige gemeenschap van creatievelingen die auteursrechtvrije afbeeldingen, video’s en muziek deelt. Alle inhoud wordt vrijgegeven onder de Pixabay licentie.
Gratis afbeeldingen en foto’s die u voor elk project kunt downloaden en gebruiken. Unsplash is een website gewijd aan het delen van stockfotografie onder de Unsplash-licentie.

Gratis ontwerptools

Coolors is een generator voor kleurenschema’s voor ontwerpers. Het kan willekeurig een heel palet genereren of op basis van invoer zoals een logo of handmatig ingevoerde kleuren.
Fontjoy helpt ontwerpers bij het kiezen van de beste lettertypecombinaties. Mix en match verschillende lettertypen voor de perfecte combinatie.