Wordpress website gehackt? Wij helpen je weer op weg Bel of email ons!

We hebben uw aanvraag voor support binnen

[mbhi location="FRL Websites"] [mbhi_ifopen location="FRL Websites"] Bedankt voor uw bericht, op dit moment is er een kleine wachtrij.
Wij verwachten dat u binnen nu en 10 minuten gebeld zal worden.

Wij zijn werkdagen tussen 8:30 en 20:00 beschikbaar voor remote hulp.

Kosten zijn:
Per kwartier € 7,50
Per uur € 30,00

Wij factureren per kwartier!

[mbhi_hours location="FRL Websites"] [/mbhi_ifopen][mbhi_ifclosed location="FRL Websites"] Bedankt voor uw bericht, op dit moment zijn wij helaas gesloten.
Wij zullen u op de eerst volgende werkdag bellen tussen 10:00 en 12:00

Wij zijn werkdagen tussen 8:30 en 20:00 beschikbaar voor remote hulp.

Kosten zijn:
Per kwartier € 7,50
Per uur € 30,00

Wij factureren per kwartier! [mbhi_hours location="FRL Websites"] [/mbhi_ifclosed]

Via bovenstaande knop komt u in onze remote omgeving en hier wordt om een code gevraagd. Deze code krijgt u van ons als we telefonisch contact hebben.
Nadat u deze code heeft ingevoerd en op “start My Session” heeft geklikt zal er een download starten. hierbij klikt u op uitvoeren en de software zal worden geïnstalleerd.
Als de installatie klaar is dan ziet u de volgende Engelse tekst in beeld “Your computer is online and waiting for the support representative” dit betekend dat alles klaar is om te beginnen. Wij zullen dan de verbinding met uw pc maken en kunnen met u meekijken en/of de pc tijdelijk overnemen.
U kunt ten alle tijden de verbinding verbreken door het programma te sluiten, het programma zal dan na uw goed keur direct gedeinstalleerd worden.