De Visuele Bouwer Van Divi

Inhoudsopgave

Voor webdesigners die een snelle, intuïtieve en flexibele manier zoeken om WordPress websites te bouwen, is er geen betere optie dan de Visuele Bouwer van Divi. Met Divi’s Visual Builder-plugin kunt u eenvoudig elk type WordPress website-ontwerp creëren, aanpassen en beheren, zonder codering te hoeven schrijven. Ontdek de vele mogelijkheden die de Visuele Bouwer te bieden heeft en hoe het uw workflow kan verbeteren.

Introductie van Divi Visual Builder 

Met behulp van Divi Visual Builder kun je op eenvoudige wijze professionele WordPress-sites bouwen. Deze krachtige tool biedt een dynamisch gebruiksvriendelijke ervaring waarmee je websites kunt maken zoals je ze altijd hebt gewild.

Divi Visual Builder wordt geleverd met een handige drag-and-drop interface, waarmee je met slechts enkele muisklikken een eenvoudige en volledig functionele, professioneel ogende website kunt maken. Of je nu een eenvoudige blog wilt opzetten, een portfolio wilt maken of een webshop wilt starten – Divi Visual Builder maakt het allemaal mogelijk.

Met behulp van de verschillende bouwelementen van Divi Visual Builder kun je eenvoudig je websites vormgeven. Je kunt verschillende elementen zoals afbeeldingen, videos, teksten en knoppen toevoegen. Dankzij de vrije vormgeving kun je alles naar je eigen wensen aanpassen.

Divi Visual Builder biedt ook een verrassende selectie aan pre-built modules en templates die je kunt gebruiken om je website vorm te geven. Deze modules zijn volledig aanpasbaar en je kunt ze zonder kennis van HTML of CSS gebruiken.

Als je van plan bent een e-commerce webshop te bouwen, dan is Divi Visual Builder de perfecte oplossing voor je. Het biedt een eenvoudige en doeltreffende manier om je producten te presenteren en je klanten te bedienen. Met behulp van de ingebouwde betaalopties kun je eenvoudig betalingen accepteren en je klanten hun producten laten afhalen.

Welkom bij Divi Visual Builder 

Welkom bij de visuele bouwer van Divi, de krachtigste en meest veelzijdige WordPress-sitebouwer op de markt. Divi Visual Builder biedt gebruikers de mogelijkheid om professionele WordPress-sites te bouwen met een intuïtief, drag-and-drop-interface. U krijgt toegang tot uitgebreide tools waarmee u niets meer hoeft in te stellen, ongeacht uw technische vaardigheden.

De visuele bouwer van Divi biedt een breed scala aan functies die zijn ontworpen om uw website te helpen oogverblindend mooi te maken, in de minst mogelijke tijd. U kunt bijvoorbeeld met een eenvoudige klik op de knop een volledig aangepaste opmaak maken die uw website er professioneel en gebruiksvriendelijk uit laat zien.

U heeft ook toegang tot innovatieve tools voor het creëren van lay-outs, zoals het toevoegen van schuifregelaars, het maken van columns, het instellen van kleurschema’s en meer. Met de geïntegreerde Divi Builder-bibliotheek kunt u eenvoudig lay-outs en sjablonen selecteren die al gebruiksklaar zijn. U krijgt ook toegang tot professionele beeldbibliotheken met iconen, afbeeldingen en veel meer.

Met de visuele bouwer van Divi kunt u ook veel van uw lay-outs eenvoudig aanpassen met behulp van geavanceerde opties voor het aanpassen van stijlen. U kunt bijvoorbeeld kleuren, lettertypen, schaduwen, animaties en meer aanpassen en controleren met de live-voorbeeldfunctie. U kunt ook met een enkele klik op de knop kiezen uit een scala aan sjablonen en modules voor het maken van pagina’s. Met Divi Visual Builder kunt u eindeloos experimenteren met geweldige ontwerpen, totdat u de perfecte website heeft gecreëerd.

Hoe de Divi Visuele Bouwer te gebruiken?

Het gebruik van de Visuele Bouwer van Divi is eenvoudig en stelt gebruikers in staat om moeiteloos professionele WordPress-sites te bouwen. In dit artikel leggen we uit hoe u de Visuele Bouwer kunt gebruiken om een website te bouwen die responsive, gebruiksvriendelijk en professioneel is.

De Visuele Bouwer is beschikbaar in de WordPress-dashboard, waar u de interface zult zien. U zult de opties zien voor het aanmaken van pagina’s, het aanpassen van uw ontwerp, het wijzigen van instellingen en meer. U hebt ook toegang tot een aantal handige bewerkingshulpmiddelen zoals opties voor het invoegen van media-inhoud, het toevoegen van HTML, CSS of JavaScript-elementen, het bewerken van afbeeldingen en meer.

De Visuele Bouwer maakt gebruik van een drag-and-drop-interface, wat betekent dat u slepen en neerzetten kunt om elementen naar uw pagina’s te verplaatsen, die u kunt bewerken en aanpassen. U kunt stijlen toepassen op de pagina-elementen en de layout aanpassen om uw site er professioneel uit te laten zien.

Er zijn veel verschillende opties, waaronder een groot aantal templates, waarmee u aan de slag kunt. U kunt ook uw eigen opmaak maken met behulp van de verschillende opties. Als u klaar bent met het ontwerpen van uw site, kunt u deze opslaan en publiceren op uw WordPress-site.

Aanpassen van Pagina-elementen Met De Divi Visuele Bouwer 

Het tweede hoofdstuk van onze reeks gidsen over Divi’s Visuele Bouwer zal zich richten op het aanpassen van pagina-elementen met de Visuele Bouwer. Nogmaals, de Visuele Bouwer is een drag-and-drop-editor waarmee je gemakkelijk een hoogwaardige WordPress-site kunt bouwen. Je kunt kiezen uit een breed scala aan pagina-elementen die je kunt toevoegen, bewerken en verwijderen. U kunt bijvoorbeeld tekstvelden, afbeeldingen, video’s en andere elementen toevoegen, deze bewerken en de opmaak aanpassen. Je kunt ook je pagina-elementen verplaatsen, sorteren en afschermen. Met de Visuele Bouwer kun je ook de volgorde van je pagina-elementen wijzigen, waardoor je een volledig aangepaste look en feel creëert voor je website.

Om te beginnen, laat ons eens kijken hoe je je pagina-elementen kunt aanpassen. Als je een element hebt toegevoegd, worden er bewerkingscontrole-knoppen aan de rand van het element weergegeven. Je kunt deze controleknop gebruiken om attributen van het element te bewerken, zoals kleur, stijl, breedte, hoogte, enz. Sommige elementen hebben ook speciale bewerkingsinstellingen, zoals de “Call To Action”-module waarmee je verschillende knoppen toevoegt, kleuren aanpast en andere opties configureert.

Je kunt ook verschillende pagina-elementen samenvoegen om een ​​complexe lay-out te maken. Hiervoor heb je de optie “Groeperen” nodig. Als je twee of meer elementen selecteert en de optie Groeperen kiest, worden deze elementen samengevoegd tot één. Je kunt dit groepselement vervolgens bewerken zoals een normaal element, maar het bevat meerdere elementen.

Elementen Toevoegen

Met de visuele bouwer van Divi kun je eenvoudig professionele WordPress-sites bouwen zonder code te hoeven schrijven. Met de visuele bouwer kun je elementen en blokken toevoegen aan je site, zodat je aanpasbare sitestructuur maakt. In deze sectie zullen we de stappen bekijken die nodig zijn om elementen toe te voegen aan je WordPress-site met de visuele bouwer van Divi.

In de eerste plaats moet je de elementen selecteren die je aan je site wilt toevoegen. Er zijn tal van verschillende elementen beschikbaar, waaronder tekst, afbeeldingen, knoppen, tabellen, secties, formulieren, menu’s, en ga zo maar door. Je kunt ook kiezen uit een reeks kant-en-klare blokken om je pagina’s, berichten en andere inhoud te maken.

Eenmaal je een element hebt geselecteerd, kun je het naar de pagina slepen om het toe te voegen. Je kunt er ook voor kiezen om het element te kopiëren van een andere pagina of site. Als je het element dat je hebt toegevoegd aanpasbaar wilt maken, klik dan met je rechtermuisknop op het element en kies ‘Aanpassen’.

De aanpassingsopties die je krijgt, zullen afhangen van het element dat je hebt geselecteerd. Je kunt bijvoorbeeld de kleur van de achtergrond, de kleur van de tekst, de lettergrootte of zelfs de achtergrondafbeelding aanpassen. Als je klaar bent met aanpassen, klik dan op ‘Opslaan’. Dan zal je element worden toegevoegd aan je website.

Elementeigenschappen aanpassen

Met Divi’s visuele bouwer kunnen gebruikers een professionele WordPress-site met slechts enkele muisklikken bouwen. Zo kunnen gebruikers eenvoudig een volledige website bouwen en de elementeigenschappen naar wens aanpassen. In dit artikel leggen we u uit hoe u twee belangrijke elementeigenschappen – stijl en bewerken – kunt aanpassen.

Stijl:

Met de visuele bouwer van Divi kunt u de stijl van elk element op uw website aanpassen. Gebruikers kunnen de vormen, lettertypen, kleuren, kaders, kleur en achtergronden heel eenvoudig aanpassen door op een element te klikken en het uiterlijk en gedrag te wijzigen met de opties die zichtbaar zijn in de linkerzijbalk. Gebruikers hebben ook toegang tot een aantal geavanceerde stijlopties, waaronder marginaleigenschappen, schaduwen, lijnen, lettertypen en animatie-effecten. Deze opties maken het makkelijk om uw website visueel aantrekkelijk te maken, ongeacht uw vaardigheidsniveau.

Bewerken:

Met de visuele bouwer van Divi kunnen gebruikers ook media en content aan hun website toevoegen. Gebruikers kunnen afbeeldingen, video’s, audio-bestanden, afbeeldingen en andere elementen uploaden en bewerken. Gebruikers kunnen ook tekst, vormen, knoppen, icoonbibliotheken, kaarten en vele andere elementen toevoegen aan hun website. De bewerkingsopties zijn zeer gedetailleerd, waardoor gebruikers hun website kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Elementen verplaatsen of wijzigen

Een van de meest veelzijdige manieren om een website te maken met WordPress is door gebruik te maken van de visuele bouwer van Divi. Bij Divi’s visuele bouwer kunt u eenvoudig content toevoegen en paginaniveaus maken, zonder zich zorgen te hoeven maken over de HTML of CSS. Met de visuele bouwer kunt u elk element op uw website verplaatsen, behalve het hoofdthema en de achtergrond. Alle elementen zijn zichtbaar als kleine vakjes in een bloedrood raster. Elke pagina bevat verschillende elementen, zoals tekst, afbeeldingen, knoppen en meer.

Het verplaatsen of wijzigen van elementen is heel eenvoudig. Als u een element verplaatst, verschuiven alle andere elementen op de pagina automatisch mee naar links of rechts. Als u een element wilt wijzigen, selecteert u het element, klikt u vervolgens op het icoontje ‘Aanpassen’, waarmee u naar de opties voor het bewerken van dat specifieke element. Als u bijvoorbeeld een afbeelding wilt wijzigen, selecteert u de afbeelding en klikt u op het icoontje ‘Aanpassen’. Hier vindt u opties voor het wijzigen van de titel, omschrijving, alt-tekst, breedte, hoogte, link en meer.

Hier zijn 3 stappen die u kunt volgen om een website te maken met Divi’s visuele bouwer:

1. Kies een Divi-thema.

2. Voeg content toe aan uw pagina’s met de visuele bouwer.

3. Publiceer uw website en begin met het aantrekken van bezoekers.

Module instellingen aanpassen

Wanneer u eenmaal begint met het maken van professionele WordPress-sites met de visuele bouwer van Divi, is het een goed idee om te beginnen met het aanpassen van de instellingen van de modules in uw pagina’s. Deze instellingen bestaan uit twee delen: opties en styling. Opties bestaan uit de basisinstellingen die u kunt gebruiken om de functies van elke module te definiëren. Stijlen definiëren hoe deze opties op uw site eruit zullen zien.

Voor dit voorbeeld gaan we een Divi-module wijzigen die we al op onze pagina hebben geplaatst. Laten we zeggen dat het een tekstmodule is die we willen aanpassen. We zullen in detail wat opties en stijlen kunnen aanpassen.

Om de opties van de tekstmodule te wijzigen, klikt u op de tekstmodule om de optie-instellingen rechtsboven op het scherm te openen. In dit gedeelte kunt u de inhoud en titel van de tekstmodule wijzigen (die niet alleen bedoeld zijn voor uw lezers, maar ook voor zoekmachines) en kunt u ook koppelingen toevoegen, waardoor uw tekstmodule verandert in een koppeling.

Als u de stijlen van de tekstmodule wilt aanpassen, klikt u op het pictogram ‘Stijlen’ aan de rechterkant van het scherm. Hier kunt u de algemene stijlen wijzigen, zoals de afmetingen, kleur, achtergrondkleur, lettertype en lettergrootte. Ook kunt u meer geavanceerde stijlen instellen, zoals schaduwen, randen en afstand.

Creëren, Bewerken en Beheren Van Opt-in Vormen bij Divi

Divi’s visuele bouwer biedt verschillende opties om opt-in vormen te creëren, bewerken en beheren. Met de visuele bouwer kun je kleurcodes bewerken, achtergrondafbeeldingen toevoegen, velden toevoegen en wijzigen, voorbeelden bekijken en bestaande opt-in vormen beheren.

Voordat je begint met het maken van opt-in vormen met de Divi-bouwer, moet je eerst je e-maillijst instellen in je Divi-thema. Als je deze stap hebt voltooid, kun je opt-in vormen maken met behulp van de eenvoudige visuele bouwer.

Allereerst zul je twee basis elementen toevoegen aan je opt-in vorm. Deze worden vermeld in de opt-in-vormeditor, die wordt weergegeven wanneer je een opt-in-vorm toevoegt: titel en formulier. Door deze elementen toe te voegen, heb je basisstructuren gecreëerd waarop je je opt-in vorm kunt bouwen.

Vervolgens is het tijd om de achtergrond en kleur van de opt-in vorm te bewerken. In de opt-in vormeditor kun je de kleur van de achtergrond van de opt-in vorm veranderen, een afbeelding aan de achtergrond toevoegen en verschillende kleuren toevoegen aan de opt-in vorm.

Vervolgens kun je je opt-in vorm verder aanpassen door velden toe te voegen. De velden die je kunt toevoegen, zijn onder meer naam, e-mail, telefoonnummer en adres. U kunt ook velden toevoegen die specifiek voor uw bedrijf zijn, zoals bedrijfsnaam of bedrijfsnummer.

U kunt de velden bewerken door een label toe te voegen, het veldtype te selecteren en het veld verplicht te maken. U kunt ook opties toevoegen aan dropdown-velden.

Als u klaar bent met het bewerken van uw opt-in vorm, kunt u deze opslaan en publiceren. U kunt de opt-in vorm vervolgens beheren door de instellingen te wijzigen, de opt-in vorm te verwijderen of een nieuwe opt-in vorm aan te maken.

Opt-in vorm aanmaken met Divi Visual Builder

Met Divi Visual Builder van Elegant Themes kunnen gebruikers eenvoudig professionele WordPress-sites bouwen met opt-in vormen. Het is eenvoudig om een opt-in vorm aan te maken met de opties van de Visual Builder. De opt-in vormen kunnen worden gebruikt voor het verzamelen van e-mailadressen, het verzamelen van informatie van bezoekers, enz.

De eerste stap is om de opt-in vorm module te vinden. Dit kan worden gedaan door de Visual Builder te openen en de zoekbalk te gebruiken om de module te zoeken. Bij de opt-in vorm module vind je opties voor het aanmaken van een nieuwe opt-in vorm.

Met de opt-in vorm module van Divi Visual Builder kun je een aantal opties instellen zoals de grootte van de vorm, het formulierveld en de knop stijl. U kunt ook een bevestigingsbericht instellen dat wordt weergegeven als de bezoeker het formulier heeft ingevuld.

U kunt ook een aantal instellingen maken met betrekking tot de achtergrond, kleuren en lettertypen. Deze instellingen stellen u in staat om het uiterlijk van de opt-in vorm aan te passen aan het thema of stijl van uw website.

Na het maken van de instellingen voor de opt-in vorm kunt u deze selecteren en naar de pagina slepen waar de vorm wordt weergegeven. Vervolgens kunt u de opt-in vorm publiceren en klaar zijn om e-mailadressen te verzamelen.

Opt-in vormbouwer gebruiken

Met de opt-in vormbouwer, onderdeel van de visuele bouwer van Divi, kun je gemakkelijk professionele opt-in vormen maken voor je WordPress-site. De opt-in vormen kunnen worden gebruikt voor het verzamelen van e-mailadressen of andere gegevens van je websitebezoekers.

Je kunt de opt-in vormen direct op je website plaatsen met behulp van een widget of je kunt er voor kiezen om de opt-in vormen via e-mail te verzenden. De opt-in vormen zijn gemakkelijk aan te passen met behulp van de visuele bouwer. Je kunt meerdere opt-in vormen maken voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld een opt-in vorm voor het verzamelen van e-mailadressen van bezoekers die geïnteresseerd zijn in je producten of services.

Je kunt de look en feel van je opt-in vormen naar wens aanpassen door verschillende kleuren, lettertypes en afbeeldingen toe te voegen. Je kunt de inhoud van de opt-in vormen ook aanpassen met behulp van Divi’s visuele builder. Met deze optie kun je meer informatie over je website, producten of services verstrekken en mensen aanmoedigen om zich aan te melden.

Je kunt ook optie-instellingen toevoegen en aanpassen zoals velden voor e-mailadressen, gebruikersnamen of andere gegevens. Met deze optie kun je je bezoekers meer informatie vragen om hun aanmelding te verifiëren. Bovendien kun je ook een bevestigingspagina creëren waar bezoekers naartoe worden gestuurd nadat ze de opt-in vormen hebben ingevuld. Deze pagina kan worden gebruikt om je bezoekers te bedanken voor hun deelname of om ze meer informatie te geven over wat ze kunnen verwachten.

Opt-in vorm bewerken met de Divi Visuele Bouwer

Met de Visuele Bouwer van Divi, kunt u uw WordPress-sites bouwen en bewerken zoals een pro in een wervelwind. Om te beginnen, laat ons eens kijken hoe je opt-in formulieren kunt maken met de Visuele Bouwer. Opt-in formulieren zijn essentieel voor e-mailmarketing, omdat ze je toelaten om je lijsten uit te breiden en je aanwezigheid op internet te vergroten.

Ten eerste kun je een opt-in formulier maken met de Visuele Bouwer door de optie “Formulier” te selecteren in het menu. Vervolgens wordt er een opt-informulier gemaakt. Je kunt de details van het formulier bewerken door de invoervelden aan te passen. Je kunt ook een achtergrondafbeelding of video toevoegen en andere opties zoals animaties, tekststijlen, lettertypen en meer.

Na het maken en bewerken van het formulier, kun je de optie “Actions” selecteren om de acties voor de opt-in formulier in te stellen. Hier kun je de verzendknop bewerken, kiezen welk type e-mails er naar je abonnees worden gestuurd, instellen welke autoresponder je wil gebruiken, en meer.

Tot slot kun je het opt-in formulier integreren met je e-mailprovider. Het enige wat je hoeft te doen is de nodige informatie in de integratie instellingen invoeren en klaar is kees!

Opt-in vorm beheren en statistieken bek

Divi heeft een unieke opt-in vorm bouwer waarmee je opt-in vormen kunt maken die direct zijn geïntegreerd met je e-mailmarketingservice. Hiermee kun je moeiteloos e-mailadressen verzamelen en je lijstgroei bevorderen. Je hebt alle mogelijke opt-in vormen tot je beschikking, waaronder inline opt-in vormen, sidebar opt-in vormen, pop-up opt-in vormen en meer.

Met de opt-in vormen van Divi kun je aangepaste ontwerpen creëren die in lijn zijn met je website-ontwerp. Je hebt toegang tot een bibliotheek met sjablonen, of je kunt een vorm creëren vanaf de grond af met behulp van de visuele editor. Je kunt zelfs een aangepast ontwerpproces instellen om ervoor te zorgen dat iedereen die je opt-in vorm gebruikt, dezelfde ervaring heeft.

Daarnaast heeft Divi een geraffineerd opt-in vorm beheersysteem waarmee je opt-in vormen kunt beheren, statistieken kunt monitoren en rapporten kunt genereren. Je kunt zien hoeveel opt-ins je hebt, hoeveel mensen je vorm hebben bekeken en hoeveel mensen je mailinglijst hebben geabonneerd. Je kunt zelfs je opt-in vormen testen om te zien welk type formulier het meest effectief is.

Divi maakt het maken van opt-in vormen gemakkelijk en zorgt ervoor dat je op een professionele manier met je e-mailmarketing kunt werken. Het is een krachtig hulpmiddel om je doelgroep te bereiken en je lijstgroei te bevorderen.

error: Content is protected !!