Hoe werkt de Divi editor?

Categorieën
< Alle onderwerpen

De Divi-editor is een geweldige manier om een website te maken. Het is een visuele, druppel- en sleep-editor die u de vrijheid geeft om uw website precies te maken zoals u dat wilt. Het is een drag-and-drop-editor, wat betekent dat je elementen kunt verplaatsen of toevoegen door ze gewoon op de pagina te slepen.

De Divi-editor heeft veel verschillende opties om uw pagina aan te passen. U kunt bijvoorbeeld de lay-out van de pagina aanpassen door verschillende blokken toe te voegen of verplaatsen. Ook kun je paginaelementen stijlen en aanpassen met behulp van de verschillende opties in de Divi-editor.

U kunt ook inzoomen, bladeren en navigeren op uw pagina met behulp van de zoom- en navigatiebalk. Hiermee kunt u nauwkeurig instellen hoe uw pagina eruit ziet en kunt u ervoor zorgen dat alles er goed uitziet voor uw bezoekers.

De Divi-editor heeft ook een aantal handige gereedschappen om u te helpen bij het maken van uw website. U kunt bijvoorbeeld een achtergrondafbeelding toevoegen, afbeeldingen vervagen, tekst stijlen en meer.

Met de Divi-editor kunt u eenvoudig een professionele website maken die er geweldig uitziet. U kunt uw website aanpassen zoals u dat wilt en er zijn veel opties om uw website aan te passen aan uw behoeften.

error: Content is protected !!