Hoe werkt de WordPress editor?

Categorieën
< Alle onderwerpen

De WordPress Editor is een eenvoudig te gebruiken tool die je helpt om je website of blog in no-time te maken. Het is de plek waar je al je content creëert en bewerkt. De editor wordt standaard geleverd met WordPress, dus je hoeft geen extra software te downloaden om ermee aan de slag te gaan. Het enige dat je nodig hebt is een tekstverwerker, zoals Microsoft Word of Notepad.

Het werken met de WordPress Editor is vrij eenvoudig. Je begint met het invoeren van je content in de editormodus. Hier kun je de tekststijlen bewerken, afbeeldingen toevoegen en andere functies gebruiken. Als je klaar bent, klik je op ‘Publiceren’ om de content op je website of blog te plaatsen.

Je kunt ook verschillende pagina’s bewerken door op de ‘Pagina’s’-knop te klikken. Hier kun je verschillende pagina’s toevoegen, verwijderen, bewerken en organiseren.

Om je content een extra dimensie te geven, kun je ook plug-ins installeren. Plug-ins helpen bij het toevoegen van extra functies aan je website of blog, zoals het toevoegen van een contactformulier, het beheren van een forum of het maken van een online winkel.

Met de WordPress Editor kun je je website of blog in no-time maken en beheren. Het is een eenvoudige en krachtige tool die je helpt om je content te creëren, bewerken en publiceren.

error: Content is protected !!