Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 maand geleden

Frl Websites

... Lees meerBekijk minder

1 maand geleden

Frl Websites

New in September!
Business Layout for Divi Theme

Visit our Divi shop for this layout and more:
demo.frl-website.nl/
... Lees meerBekijk minder

New in September!
Business Layout for Divi Theme  Visit our Divi shop for this layout and more:
https://demo.frl-website.nl/

5 maanden geleden

Frl Websites

Speciale ‘Home Edition’ van kinderspektakel
Kinderen lopen hun eigen Avond4daagse

Een jaar geen Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom organiseert Sportfederatie BEO samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een speciale versie van het grootste wandelfestijn voor kinderen. Met Avond4daagse – Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen. Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en te grote groepsvorming voorkomen. En natuurlijk wacht na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille.

Maak je eigen Avond4daagse route
Iedereen die zich inschrijft via www.avond4daagse.nl kan gebruik maken van het onderdeel Avond4daagse – Home Edition in de app eRoutes. Deelnemers geven hierin aan hoeveel kilometer ze willen lopen en waar ze willen vertrekken. De app maakt dan vier verschillende routes vanaf dat punt. En – handig! - de routes eindigen ook op het vertrekpunt. Dus de deelnemers komen altijd weer thuis. Bovendien houdt de app bij waar en wanneer je loopt. Zo krijgen deelnemers ook een overzicht van hun prestaties.

Kies je eigen wandelmoment
Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk gaan lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk via www.avond4daagse.nl. Deelname kost € 5. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. Geef bij aanmelding aan dat je loopt via Sportfederatie BEO en zij zorgen ervoor dat je de welverdiende Avond4daagse medaille ontvangt. Wil je eerst meer informatie? Bezoek dan www.avond4daagse.nl.
... Lees meerBekijk minder

5 maanden geleden

Frl Websites

Je email via Microsoft exchange laten lopen? In samen werking met Dricom kunnen wij dit nu ook perfect leveren voor nieuwe en bestaande gebruikers. Meer informatie? info@frl-websites.nl ... Lees meerBekijk minder

meer berichten laden