Heb je een vraag?

Kom je er niet helemaal uit met jouw wordpress website? Mail ons op info@frl-websites.nl
Inhoudsopgave
< Alle onderwerpen
Print

Hoe werkt de divi editor?

De Divi-editor is een geweldige manier om een website te maken. Het is een visuele, druppel- en sleep-editor die u de vrijheid geeft om uw website precies te maken zoals u dat wilt. Het is een drag-and-drop-editor, wat betekent dat je elementen kunt verplaatsen of toevoegen door ze gewoon op de pagina te slepen.

De Divi-editor heeft veel verschillende opties om uw pagina aan te passen. U kunt bijvoorbeeld de lay-out van de pagina aanpassen door verschillende blokken toe te voegen of verplaatsen. Ook kun je paginaelementen stijlen en aanpassen met behulp van de verschillende opties in de Divi-editor.

U kunt ook inzoomen, bladeren en navigeren op uw pagina met behulp van de zoom- en navigatiebalk. Hiermee kunt u nauwkeurig instellen hoe uw pagina eruit ziet en kunt u ervoor zorgen dat alles er goed uitziet voor uw bezoekers.

De Divi-editor heeft ook een aantal handige gereedschappen om u te helpen bij het maken van uw website. U kunt bijvoorbeeld een achtergrondafbeelding toevoegen, afbeeldingen vervagen, tekst stijlen en meer.

Met de Divi-editor kunt u eenvoudig een professionele website maken die er geweldig uitziet. U kunt uw website aanpassen zoals u dat wilt en er zijn veel opties om uw website aan te passen aan uw behoeften.

Was this article helpful?
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?
Kom je er niet helemaal uit met jouw wordpress website? Mail ons op info@frl-websites.nl