Heb je een vraag?

Inhoudsopgave
< Alle onderwerpen
Print

Kan ik een mov bestand plaatsen in wordpress?

Ja, je kunt een MOV-bestand plaatsen in WordPress. Er zijn een paar manieren waarop je dit kunt doen. Allereerst kun je het MOV-bestand uploaden naar een externe hosting-site zoals YouTube, Vimeo of een andere video-sharing site, en vervolgens een koppeling naar het bestand plaatsen in WordPress. Dit is een goede manier om je bezoekers het bestand te laten bekijken.

Een andere optie is om het MOV-bestand direct te uploaden naar WordPress. Voordat je dit doet, moet je er echter wel voor zorgen dat je hosting-provider de juiste bestandsindelingen ondersteunt (meestal *.mov). Als dat het geval is, kun je het bestand uploaden via de Media-uploader en vervolgens in een post of pagina plaatsen met behulp van de ingebouwde afspeelknop.

Als je zeker wilt zijn dat je MOV-bestand correct wordt weergegeven op WordPress, raden we je aan om het bestand te converteren naar een beter ondersteunde indeling zoals MP4 of OGV. Dit kan gemakkelijk worden gedaan met behulp van een gratis online conversietool.

Was this article helpful?
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?