Heb je een vraag?

Inhoudsopgave
< Alle onderwerpen
Print

Kun je javascript verkleinen met het DIVI thema?

Ja, je kunt je javascript verkleinen met het DIVI thema. Als je de prestaties van je website wilt verbeteren, is het verkleinen van je javascript-bestanden een goede manier om dat te doen. Er zijn verschillende manieren om je javascript-bestanden te verkleinen met het DIVI thema, waaronder:

1. Door de installatie van de gratis Divi Booster-plugin voor WordPress. Deze plugin heeft een optie waarmee je javascript-bestanden kunt samenvoegen en verkleinen.

2. Door de installatie van de gratis Autoptimize-plugin voor WordPress. Deze plugin biedt opties om je JavaScript-bestanden te verkleinen door ze te combineren, te minifien en te verpakken.

3. Je kunt ook externe javascript-bestanden verwijderen uit het DIVI thema en ervoor zorgen dat ze op je eigen server worden gehost, met behulp van een CDN (Content Delivery Network).

Het is belangrijk om te onthouden dat als je deze verkleinde bestanden op je server bewaart, je ook JavaScript-caching moet instellen om de prestaties van je website te verbeteren.

Was this article helpful?
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?