Heb je een vraag?

Inhoudsopgave
< Alle onderwerpen
Print

Wat is Gravity Forms?

Gravity Forms is een WordPress-plug-in voor het maken van formulieren, waaronder contactformulieren, enquêtes, peilingen en meer. Het is een krachtige en gebruiksvriendelijke plug-in waarmee gebruikers snel complexe formulieren kunnen maken.

– Wat biedt Gravity Forms?

Gravity Forms biedt functies zoals drag-and-drop formulierbouw, aangepaste stijlen, e-mailmeldingen, spambeveiliging, conditionele logica, meerpaginaformulieren en meer.

– Hoe installeer ik Gravity Forms?

Gravity Forms kan worden geïnstalleerd via het WordPress-adminpaneel. Ga naar Plugins -> Add New en zoek naar “Gravity Forms”. Zodra de plug-in is gevonden, klik je op installeren en activeren.

– Is Gravity Forms gratis?

Gravity Forms heeft zowel gratis als betaalde versies. De gratis versie biedt basisfunctionaliteit, terwijl de betaalde versies extra functies en ondersteuning bieden.

– Hoe gebruik ik Gravity Forms?

Gravity Forms gebruiken is simpel en eenvoudig. Na de installatie kunnen gebruikers beginnen met het maken van hun formulieren door elementen naar de editor te slepen en te plaatsen. Zodra het formulier klaar is, kunnen gebruikers het toevoegen aan hun pagina of bericht.

Was this article helpful?
Please Share Your Feedback
How Can We Improve This Article?