» » Vernieuwde Website online

Vernieuwde Website online

Geplaatst in: Nieuws | 0

We waren gisteren 26-10 de hele dag offline voor groot onderhoud aan onze eigen website. Maar we zijn weer terug online en hebben een hele berg nieuwe dingen toegevoegd maar helaas ook wat verwijderd. Ons online hulp systeem hebben we verwijderd omdat hier bijna geen gebruik van werd gemaakt. Toegevoegd hebben we basic websites, dit zijn websites die kant en klaar zijn en we zo kunnen installeren en afstellen. Doordat ze bijna kant en klaar zijn hebben ze natuurlijk maar een klein prijsje. Op dit moment hebben we er 20 online staan maar we hebben er veel meer beschikbaar die langzaam zullen worden toegevoegd aan de website.
Overzicht van beschikbare uitbereidingen voor jouw website. Ook hier geld er komen er steeds meer bij.
Terug van weggeweest zijn de zoekmachine diensten, toen we het 9 maanden geleden van de website afhaalde kregen we meteen allemaal emails met waarom en hoe nu aan te melden voor deze diensten. Vandaar nu weer terug en tot 31-12 zelfs met € 10,00 korting.
Onze nieuws pagina doet het eindelijk, op deze manier kunnen we u op de hoogte houden van alle veranderingen, verbeteringen en storingen als deze er zijn. Onder nieuws vind u nu een knop met projecten, dat zijn projecten waar wij op dit moment aan werken en projecten die wij sponsoren.

Een aardig beknopte samenvatting van alles natuurlijk dus wij nodigen u uit om eens rond te kijken op onze vernieuwde website!