Frl websites bouwt al jaren websites in wordpress

Wij bouwen de meeste websites in wordpress, dit is een eenvoudig te gebruiken cms systeem waarmee de meeste mensen zo kunnen werken. Tevens zijn er al zoveel toevoegingen beschikbaar dat dit de kosten voor u als klant behoorlijk drukt.

Met een wordpress website kunt u eigenlijk meteen alles maken. Zo kunt u een portfolio website maken, een informatieve website over uw bedrijf en uw diensten maar ook zijn er mogelijkheden om een webwinkel toe te voegen, een forum te plaatsen en zelfs een hele communie website is mogelijk. Maar wordpress is vooral bedoelt om als website of als blog te werken. Alle andere opties zijn los bijgebouwd en zullen dus los moeten worden ingebouwd in uw wordpress website.

Onze basis pakketten hebben vaste templates, in de template zijn genoeg mogelijkheden om uw website toch uniek te maken. Custom aanpassingen worden niet gedaan aan deze templates!

Heeft u wensen die niet in het standaard pakket zitten neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan een prijsaanbieding doen om de website wel naar uw wensen in te richten.

Voor custom werk rekenen wij ons uurloon. Voor aanpassingen buiten de offerte om rekenen wij ook ons uurloon.


Meer weten?