Frl websites ook voor uw webwinkel

Wij bouwen de meeste webwinkels in opencart, dit is een eenvoudig te gebruiken cms systeem waarmee de meeste mensen zo kunnen werken. Tevens zijn er al zoveel toevoegingen beschikbaar dat dit de kosten voor u als klant behoorlijk drukt.

Veel mensen kijken altijd naar andere webwinkels om te bepalen wat mooi en handig is. Vaak wordt er dan gekeken naar websites als bol.com, wehkamp.nl en dat soort grote bedrijven. Als er dan een bedrag genoemd wordt dan is er eigenlijk een punt van teleurstelling. Websites van grote en gevestigde bedrijven kosten veel tijd en geld om te maken en te laten draaien, Veel startende mensen hebben het draagvlak nog niet om dit meteen te doen. Daarom werken wij voor de webwinkels met Opencart, Dit is technisch geen zwaar script die veel vertraging op een server geeft, het voordeel is dat het op de meeste shared hosting geplaatst kan worden. Het heeft verder alles wat je van een webwinkel mag verwachten.
Webwinkels in wordpress zijn er natuurlijk ook maar neem niet teveel producten in de webwinkel.

Onze basis pakketten hebben vaste templates, in de template zijn genoeg mogelijkheden om uw website toch uniek te maken. Custom aanpassingen worden niet gedaan aan deze templates!

Heeft u wensen die niet in het standaard pakket zitten neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan een prijsaanbieding doen om de website wel naar uw wensen in te richten.

Voor custom werk rekenen wij ons uurloon. Voor aanpassingen buiten de offerte om rekenen wij ook ons uurloon.


Meer weten?