Meld je vandaag aan

Jouw wordpress website beter beveiligd

In tijden waar niks veilig meer lijkt en alles draait om snelheid wil je alles gewoon goed voor elkaar hebben, met onze pakketten weet je dat je al het mogelijke doet om een goede en veilige wordpress te hebben

Alle onderhouds-contracten worden per maand afgerekend, voor alle pakketten geld dat software die geen sleutel/aankoop bewijs hebben wij deze niet kunnen updaten.

Zoveel veiligheid voor je wordpress website

Doordat de updates van jouw website regelmatig worden gedaan loopt je zo en zo al minder risico dat jouw wordpress website wordt gehackt. Door het toevoegen van beveiligingssoftware weten we zeker dat we het de hackers moeilijker maken om jouw wordpress website te hacken!

Op afstand wordt je website bediend

Jouw wordpress website wordt door ons gemonitoord, wij doen dit in een dashboard net als wordpress heeft alleen zie wij de status van alle websites in ons netwerk. We kunnen spamreacties zien maar we kunnen hoe zien hoe goed die is binnen de zoekmachines. Zo zijn er geen geheimen meer binnen jouw wordpress website.

98%

van al onze klanten wisten niet dat je zoveel kon bereiken met alleen maar goed onderhoud uit te voeren!

Veel Gestelde Vragen

We proberen zo open mogelijk te antwoorden, tuurlijk is dat soms in ons eigen nadeel maar het geeft wel duidelijkheid. 1 van de belangrijkste dingen is dat je wordpress onderhoud ook zelf kan doen binnen je admin gedeelte!

Worden de backups op de server bewaard?

Nee wij slaan de backups gescheiden op van jouw webhost, op deze manier heb je altijd je website zelfs als er wat met je webhost gebeurt. 

Doen jullie de seo optimalisatie voor mij?

Wij geven je wel de handvatten om de seo goed te doen maar wij voeren de seo niet standaard voor je uit.

Als mijn website offline is nemen jullie contact op met mijn webhost?

Nee, wij stellen jou op de hoogte dat er wat is met je website je kan dan zelf bij je webhost aangeven dat je website offline is.

Er staan nog updates open op mijn website!

Wij komen niet elke dag voor de updates het kan dus voorkomen dat we op maandag de updates doen en dat er op dinsdag 2 nieuwe updates zijn deze worden dan de volgende ronde mee genomen.

Als ik een vraag heb hoe stel ik deze?

Binnen in jouw dashboard is een extra knop gekomen met contact support, hier vind je een mailformulier die direct bij ons uit komt.

Wat is het voordeel van onderhoud?

Door regelmatig goed onderhoud te doen weet je zeker dat jouw website aan de nieuwste eisen van een goede website voldoet, zo reageert die beter in de zoekmachines, is die perfect zichtbaar op mobiele toestellen en is de beveiliging up to date