[paytium name=”Formulier naam” description=”Cursus SEO” button_label=”Direct inschrijven”]
[paytium_field type=”radio” label=”Cursus SEO voor je wordpress website” options=”39,00 Op onze locatie (20-10-2021)/69,00 Cursus telefoon en gedeeld beeld/119,00 Cursus bij u op het bedrijf” options_are_amounts=”true” tax=”21″ /]
[paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” /]
[paytium_field type=”name” label=”Naam” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Adres” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Postcode” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Plaatsnaam” required=”true” /]
[paytium_field type=”text” label=”Land” required=”true” /]
[paytium_total /]
[/paytium]

Zelf je de SEO voor je website doen?

Wat is zoekmachine optimalisatie / SEO Betekenis

Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten (ook wel gratis genoemd) van de zoekmachines. In Nederland hebben we het dan in zo’n 95% van de gevallen over Google, maar daarnaast zijn er ook zoekmachines zoals Bing en DuckDuckGo.
Deze organische zoekresultaten vind je op de zoekresultaten-pagina’s (in vakjargon SERP: Search Engine Result Page) onder de betaalde zoekresultaten (advertenties bv. Google AdWords of Bing Ads).

Waarom is SEO zo belangrijk?

Voor 95% van de Nederlanders start de zoektocht naar een product of bedrijf in een zoekmachine. Om onder de aandacht van je doelgroep te komen en leads te genereren moet je dus gewoon bovenaan in de zoekmachines staan. Zelfs als mensen de aankoop uiteindelijk offline doen. Zoekmachine optimalisatie / SEO marketing is dan ook essentieel voor leadgeneratie.

Seo cursus op onze locatie

Wij geven onze cursus op een locatie in Hemelum, deze locatie kan zijn in het buurtcentrum of bijvoorbeeld de zeilschool. De locatie ligt aan de op dat moment geldende corona regels en welke locatie vrij is om te gebruiken. 

De Locatie voor 20-10 is Dorpshuis De Begine te Hemelum

Kom je naar ons toe dan verwachten we jou om 9:30 we proberen altijd te eindigen voor 12:00.

Wat kan je verwachten?

  1. Uiteraard een hele berg informatie over websites en zoekmachines
  2. Wat SEO precies is en hoe je hier op een goede manier gebruik van maakt
  3. Wanneer doe je een investering op SEO en wanneer niet
  4. Uiteraard koffie en thee

Wat neem je mee?

  • Neem een kladblok mee, digitaal of op papier

SEO Cursus via telefoon en gedeeld scherm

Wil je graag de cursus doen maar ben je bijvoorbeeld snel afgeleid in een groep mensen? Geen probleem we kunnen via de telefoon en via een gedeeld scherm direct werken aan jouw website en op die manier meteen in de praktijk leren hoe jij zelf de SEO van de website kan doen.

Hiervoor wordt altijd telefonisch een afspraak gemaakt en duurt meestal 2 uur

Cursus bij u op het bedrijf

Heb je liever dat we langskomen en jou het uitleggen dat is ook geen enkel probleem mits in een straal van 25 km om Hemelum heen. De aanmelding is voor 1 persoon wil je meer mensen neem dan even contact op voor een aanbod op maat.

Wij starten altijd om 09:30 en zijn rond 12:00 klaar hier kan een uitloop op zitten als er meerdere mensen aanwezig zijn.