Over FRL websites

Wij zijn een team van professionals

"
"

Al 20 jaar ervaring met WordPress

Walter van ‘t Zand begon al in 2003 met WordPress te werken en samen met Claire Bowker richtte hij in 2012 FRL Websites op. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij jouw betrouwbare partner voor webdesign en ontwikkeling van hoogwaardige WordPress websites en wordpress webdesign.

Onze reis met WordPress begon lang geleden als supportmedewerkers bij een hostingbedrijf, waardoor we al vroeg kennismaakten met het platform. Door de jaren heen hebben we uitgebreide technische kennis opgebouwd in zowel WordPress-ontwikkeling als design.

Bij FRL Websites streven we ernaar om websites te creëren die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Of je nu een eenvoudige informatieve site nodig hebt of een geavanceerde webshop wilt opzetten, wij voldoen aan al jouw eisen.

Ons sterke punt is efficiënt werken, dankzij jarenlange ervaring sinds 2003. We begrijpen dat tijd en budget belangrijk zijn, dus leveren we snel en betaalbaar kwaliteitswerk.

Met onze diepgaande kennis van WordPress webdesign bieden we oplossingen binnen jouw budgettaire en tijdsbeperkingen.

Bij FRL Websites weten we dat een goed ontworpen en goed functionerende website essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Onze websites zijn visueel aantrekkelijk, intuïtief, responsief en gebruiksvriendelijk.

Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf dat een online make-over nodig heeft, FRL Websites staat voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een krachtige WordPress-website die jouw online succes bevordert.

In 2003 begon Walter van ‘t Zand zijn opwindende WordPress-reis bij een hostingbedrijf. Samen met Claire Bowker richtte hij in 2012 vol enthousiasme FRL Websites op. Gedurende de jaren heeft hij een uitgebreid scala aan expertise opgebouwd, variërend van het bouwen van prachtige WordPress-websites tot het creëren van succesvolle webwinkels. Daarnaast excelleert hij in het optimaliseren van WordPress-sites en webwinkels, en blinkt hij uit in het benutten van de kracht van WordPress-websites voor effectieve advertenties. Ondertussen heeft Claire Bowker – van ’t Zand zich ontwikkeld tot een bewonderenswaardige professional. Ze heeft zichzelf onderscheiden met haar uitzonderlijke vaardigheden in het gebruik van het veelgeprezen DIVI-thema.
Divi WordPress Theme

Neem contact op voor uw perfecte website!

Sta niet machteloos tegenover WordPress problemen! Ons deskundige team staat klaar om uw website te herstellen, te beveiligen of een gloednieuwe WordPress-ervaring te creëren. Neem nu contact met ons op en laat ons uw digitale visie realiseren.
error: Content is protected !!