WordPress onderhoud

Net als een auto is er onderhoud nodig

Of je nu goed in de zoekmachines wil komen of je wilt een veilige website zonder goed onderhoud behaal je geen van deze doelstellingen!
Door altijd de nieuwste software te gebruiken geef je aan bij de zoekmachines dat jij een belangrijke website hebt en dat daar veel aan gedaan word je krijgt daarom een betere waardering. Maar dat is natuurlijk maar een deel van de berekening van de zoekmachines. Het belangrijkste blijft natuurlijk je content!

In deze tijden waarin veel nieuws rondgaat over hackers en virussen is het misschien wel van groter belang je hiertegen te beschermen. Door altijd de nieuwste software te gebruiken zorg je dat je de kans om gehackt te worden verkleind.

Maar werkt beschermen altijd? Nee helaas niet soms is er onherstelbare schade aan de website waardoor jij je website kwijt kan zijn of hoge kosten hebt om alles weer te herstellen. Daarom is het ook verstandig om te zorgen voor een externe back-up van jouw wordpress website. Niet alleen van de bestanden maar ook van de database zodat in geval van nood we altijd een nieuwe installatie kunnen doen op een andere server.

Maar wat doen we nog meer met WordPress onderhoud?

Afhankelijk van jouw pakket uiteraard!

We bekijken of jouw website online of offline is? Elke 5 minuten wordt er een signaal gestuurd naar de website zodat we kunnen zien of alles werkt.

We bekijken of je domeinnaam verlengd wordt ja of nee, mocht je host het vergeten dan krijg je van ons een signaal dat er iets niet goed gaat.

Wij bekijken de comments op jouw website, krijg je veel spam dan verwijderen wij die en zorgen we dat je geen spam reacties meer kan ontvangen van die spambot.

We bekijken hoe jouw website reageert binnen google, hoe snel geeft google aan dat je website is op een computer of op een telefoon/tablet.

We bekijken of de bouwer van de website dit veilig heeft gedaan, dus geen fouten heeft gemaakt bij de installatie.

Heb je een webwinkel van woocommerce dan kunnen we ook nakijken of de bestellingen goed verlopen, of betalingen goed gaan en wat de status is van jouw woocommerce installatie.